Hitsauspalvelut

Yrityksestämme löytyy noin 20 vuoden hitsauskokemus niin konepaja-, kunnossapito- ja korjaushitsauksista. Jos tarvitset väliaikaisesti hitsaajaa konepajallesi tai muuhun projektiin, sinulla on rikkoutunut valuosa, tarve hitsata ruostumatonta terästä tai alumiinia tai tarvitset pinnoittaa hitsaamalla. Pystymme auttamaan kaikissa näissä ja monissa muissa hitsaustarpeissa. Tulemme joko paikanpäälle tai hitsaamme omissa tiloissa. 

 

Laaja hitsauskonekanta moneen eri tarpeeseen

Käytössämme on nykyaikainen ja kattava käsihitsauslaitteisto, jolla onnistuu mm teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaus tuottavasti ja laadukkaasti. 

 

Esimerkiksi pohjapalkojen tai erittäin kapeiden railojen hitsaukseen meiltä löytyy parhaat mahdolliset prosessit ja vahva tuntemus niiden tehokkaasta käytöstä

Ammattitaitoista hitsausta

Nykypäivänä enemmän ja enemmän hitsaajilta vaaditaan voimassaolevia pätevyyksiä. Esimerkiksi SFS-EN ISO 3834 tai 1090 edellyttää, että hitsaajilla on voimassaolevat pätevydet. Haluamme tarjota tarpeittesi mukaan pätevöitettyä hitsaajaa eri tarpeisiin. Mikäli juuri sinun tarpeisiin tarvittavat pätevyytemme ei ole voimassa, yritämme parhaamme mukaan löytää ratkaisun jolla voimme täyttää tarpeesi.

 

Voimme auttaa jos:

  • tarvitset hitsaajaa tasoittamaan tuotannon ruuhkahuippuja tai paikkaamaan poissaoloja

  • tarvitset hitsaajaa teollisuuden kunnossapitohitsauksiin

  • tarvitset hitsaajaa yksittäiseen projektiin, johon yritykseltäsi ei esimerkiksi löydy pätevöitettyä hitsaajaa

  • sinulla on pieni korjaushitsaustarve, mutta ei tarvittavaa hitsauskonetta tai/ja ammattitaitoa sen korjaamiseen

  • tarvitset pinnoittaa metallia hitsaamalla, esimerkiksi kovapinnoitus

 

Kysy rohkeasti olipa hitsaustarpeesi mikä tahansa

ota yhteyttä